Pravne informacije i uvjeti korištenja

Svako korištenje stranice clps.hr (dalje u tekstu: “Stranica”) i sa njom povezanim servisima podliježe niže iznesenim uvjetima

Korištenje sadržaja

Sadržaj Stranice informativnog  je karaktera i nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj Stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije sa za to kvalificiranim medicinskim osobljem. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Autorska prava

CLPS polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Stranice, bez dozvole vlasnika autorskog prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravila prenošenja sadržaja

Prenošenje informacija dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je obavezno, na početku, unutar ili na kraju tekstualnog sadržaja izdvojit direktni link koji vodi na izvorni sadržaj, a koji omogućava otvaranje izvornog teksta u zasebnom prozoru web pretraživača, na domeni Stranice, ukoliko s CLPS nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Zabranjeno je mijenjanje cjelovitog sadržaja ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja bez prethodnog pristanka tvrtke CLPS

Pravo na izmjene sadržaja

CLPS zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Ova Stranica sadrži linkove na druge web stranice na internetu nad kojima CLPS nema nikakvu kontrolu. CLPS ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Politika privatnosti i kolačići (eng. cookies)

Ova Stranica koristi kolačiće isključivo u svrhu pružanja boljeg korisničkog ugođaja. clps.hr poštuje vašu privatnost. Za više informacije kliknite ovdje

Izmjene uvjeta korištenja

CLPS zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet stranici.

Ažurirano: 29. srpnja 2019